BIOCOMP – Lider de piaţă, producător, din 1991, de dispozitive de dezinfecție cu lumină ultravioletă UV-C.

Produsele noastre asigură dezinfecţia eficientă, economică şi ecologică a mediului în care omul îşi desfăşoară viaţa şi activitatea, fiind utilizate pe scară largă în toate domeniile: Medical, Alimentar, Zootehnic, HoReCa, Office, Veterinar, Educaţional, Cosmetic sau Casnic.

Nici nu te mai gândi la ele! Acesta este primul sfat pe care ţi-l dăm. Statistic s-a demonstrat că sunt două motive principale pentru care ne îmbolnăvim: unul, pe fond de stres şi oboseală, când organismul este slăbit şi te poţi îmbolnăvi foarte repede, şi celălalt, prin transmiterea aeriană sau de pe suprafeţe de virusuri, bacterii şi alte microorganisme dăunătoare. În primul caz, îţi recomandăm să îţi acorzi mai mult timp pentru odihnă şi relaxare, iar în al doilea recomandăm utilizarea produselor noastre pentru o dezinfecţie eficientă şi în siguranţă.
Dacă lucrezi în domeniul alimentar, HoReCa sau industrial, îţi recomandăm să foloseşti dispozitivele de dezinfectie cu lumina ultravioleta UV-C produse de BIOCOMP pentru a le ambala într-o atmosferă sigură, a prelungi termenul de valabilitate a produselor şi pentru a oferi singuranţă angajaţilor şi clienţilor tăi.
De câte ori te-ai îmbolnăvit în ultima vreme? Ştii că majoritatea bolilor se transmit pe cale aeriană sau de pe suprafeţe? Recomandăm să foloseşti dispozitivele de dezinfectie cu lumina ultravioleta UV-C produse de BIOCOMP pentru a scăpa de grija bolilor şi a riscului de îmbolnăvire de la serviciu. În plus, nu mai ai grija concediilor medicale şi a banilor daţi inutil pe medicamente.
Nu este suficientă curăţarea cu produse chimice pentru a avea un birou sau o încăpere sigură pentru tine. Dezinfectează eficient cu lumina ultravioletă UV-C şi vei scăpa garantat de bacterii, virusuri, spori de mucegai, fungi, protozoare etc.
Simplu: utilizează dispozitivele de dezinfectie cu lumina ultravioleta UV-C produse de BIOCOMP şi garantat nu mai ai grija lor.
Acasă General
Inlocuire tuburi
General

BIOCOMP vă oferă consultanță gratuită pentru recomandarea soluției optime de dezinfecție adaptată tipului de spațiu şi de activitate.

 • BIOCOMP
 • ZIUA
 • BIOCOMP
 • BIOCOMP
 • despre biocomp
 • o
 • BIOCOMP

Ce beneficii îți oferim?


Ştiai că:

Gripa, virozele, alergiile, astmul, pojarul, varicela sau tuberculoza pot fi uşor eliminate prin utilizarea dispozitivelor de dezinfectie cu lumina ultravioleta UV-C produse de BIOCOMP?

Garantăm dezinfecţia 99,99% a aerului şi a suprafeţelor.


 • stiai ca biocomp lampi bactericide
 • stiai ca biocomp lampi bactericide
 • stiai ca biocomp lampi bactericide
 • stiai ca biocomp lampi bactericide
 • stiai ca biocomp dispozitive dezinfectie
 • stiai ca biocomp lampi bactericide

Testimoniale clienţi

 • Dr Daniela Diculencu

   

  Infecțiile nosocomiale? Ce sunt și cum ne îmbolnăvim fără să ne dăm seama?
  Află acum mai multe despre acestea, despre eficiența dispozitivelor de dezinfecţie cu lumină ultravioletă UV-C și despre cum ne putem proteja zi de zi împotriva virusurilor și a bacteriilor dăunătoare!
  Interviu cu doamna Dr. Daniela Diculencu, Medic Primar, Microbiolog, Doctor în Științe Medicale, Șef Laborator Clinic de Analize Medicale al Spitalului de Pneumoftiziologie din Iași.

  Dr. Daniela Diculencu
  Medic Primar, Microbiolog, Doctor în Științe Medicale
 • testimonial junior dental clinic

   

  Testimonial despre importanta utilizarii dispozitivelor de dezinfectie cu lumina ultravioletă UV-C in unitatile stomatologice si despre siguranta pacientilor. Clinica Junior&Family Dental Clinic din Iasi a achizitionat dispozitive de dezinfectie LBAG produse de BIOCOMP pentru toate salile de interventie stomatologica. Mai multe detalii despre serviciile clinicii puteti accesa aici: www.juniorfamily.ro/.
  Medic Stomatolog, Andreea Mironescu
  Junior & Family Dental Center
 • testimonial gradinita excellence

   

  Un cadou minunat de 01 iunie - Ziua Copilului - pentru toti părinții și instituțiile educaționale, care își doresc ca în grădinițe să avem un mediu sigur și sănătos, special pentru copiii noștri! Grădinița Excellence a montat dispozitive de dezinfectie cu lumină ultravioletă UV-C produse de BIOCOMP în toate clasele în care învață copii și a construit o salină, aspect ce a ajutat la reducerea bolilor cu transmitere aeriană până la 70% în instituție. www.gradinitaexcellence.ro
  Director Mihaela Ignat
  Gradinita Excellence Iasi
 • testimonial perne gravide

   

  Iuliana Sosu, Mesterul de perne din Municipiul Iasi, vorbeste despre dispozitivele de dezinfecţie cu lumină ultravioletă UV-C, ce ofera siguranta si igiena in orice loc. Iuliana a ales sa dezinfecteze produsele textile realizate in atelierul sau si, inainte de a le livra, le trece cateva minute pe sub razele lampii. Produsele pot fi astfel folosite imediat ce au fost scoase din ambalaj. Dispozitivele de dezinfecţie produse de BIOCOMP actioneaza pe baza luminii ultraviotele UV-C, distrugand sporii de mucegai, virusurile si bacteriile daunatoare sanatatii umane din aer si suprafetele de lucru sau obiectele cu care intram in contact. Mai multe despre perne pe www.pernegravide.ro.
  Iuliana Sosu
  Perne Gravide
 • tertimonial adrian ambrosie
  Prof. Adrian Ambrosie
  Preşedinte CS Navobi Iași
error: Conținutul acestui website este protejat!