BIOCOMP – Lider de piaţă, producător, din 1991,
de lămpi şi dispozitive bactericide cu lumină ultravioletă UV-C.

Datorită eficienţei de neegalat, ce poate atinge 99,99%, lămpile şi dispozitivele bactericide cu lumină ultravioletă UV-C sunt utilizate pe plan mondial, pentru dezinfecţia aerului, a suprafeţelor şi a apei, de peste 90 de ani.

Eficienţa acestor dispozitive se datorează efectului distructiv asupra ADN-ului microorganismelor şi agenţilor patageni (mucegaiuri, bacterii, virusuri etc.).

Lămpile şi dispozitivele produse de BIOCOMP asigură dezinfecţia eficientă, economică şi ecologică a mediului în care omul îşi desfăşoară viaţa şi activitatea, fiind utilizate pe scară largă în toate domeniile: Medical, Alimentar, Zootehnic, HoReCa, Office, Veterinar, Educaţional, Cosmetic sau Casnic.

Nici nu te mai gândi la ele! Acesta este primul sfat pe care ţi-l dăm. Statistic s-a demonstrat că sunt două motive principale pentru care ne îmbolnăvim: unul, pe fond de stres şi oboseală, când organismul este slăbit şi te poţi îmbolnăvi foarte repede, şi celălalt, prin transmiterea aeriană sau de pe suprafeţe de virusuri, bacterii şi alte microorganisme dăunătoare. În primul caz, îţi recomandăm să îţi acorzi mai mult timp pentru odihnă şi relaxare, iar în al doilea recomandăm utilizarea produselor noastre pentru o dezinfecţie eficientă şi în siguranţă.
Dacă lucrezi în domeniul alimentar, horeca sau industrial, îţi recomandăm să foloseşti dispozitivele noastre bactericide pentru a le ambala într-o atmosferă sigură, a prelungi termenul de valabilitate a produselor şi pentru a oferi singuranţă angajaţilor şi clienţilor tăi.
De câte ori te-ai îmbolnăvit în ultima vreme? Ştii că majoritatea bolilor se transmit pe cale aeriană sau de pe suprafeţe? Recomandăm să foloseşti dispozitivele noastre bactericide pentru a scăpa de grija bolilor şi a riscului de îmbolnăvire de la serviciu. În plus, scapi de grija concediilor medicale şi a banilor daţi inutil pe medicamente.
Nu este suficientă curăţarea cu produse chimice pentru a avea un birou sau o încăpere sigură pentru tine. Dezinfectează eficient cu lumina ultravioletă UV-C şi vei scăpa garantat de bacterii, virusuri, spori de mucegai, fungi, protozoare etc.
Simplu: utilizează dispozitivele noastre şi garantat nu mai ai grija lor.

BIOCOMP vă oferă consultanță gratuită pentru recomandarea soluției optime de dezinfecție adaptată tipului de spațiu, de activitate.

Ce beneficii îți oferim?


Ştiai că:

Gripa, virozele, alergiile, astmul, pojarul, varicela sau tuberculoza pot fi uşor eliminate prin utilizarea lămpilor bactericide?

Garantăm dezinfecţie 99,99% a aerului şi a suprafeţelor.


Testimoniale clienţi

 •  

  Infecțiile nosocomiale? Ce sunt și cum ne îmbolnăvim fără să ne dăm seama?
  Află acum mai multe despre acestea, despre eficiența lămpilor bactericide și cum ne putem proteja zi de zi împotriva virusurilor și a bacteriilor dăunătoare!
  Interviu cu doamna Dr. Daniela Diculencu, Medic Primar, Microbiolog, Doctor în Științe Medicale, Șef Laborator Clinic de Analize Medicale al Spitalului de Pneumofiziologie din Iași.

  Dr. Daniela Diculencu
  Medic Primar, Microbiolog, Doctor în Științe Medicale
 •  

  Testimonial despre importanta utilizarii lampilor bactericide in unitatile stomatologice si despre siguranta pacientilor. Clinica Junior&Family Dental Clinic din Iasi a achizitionat lampi bactericide LBAG in toate salile de interventie stomatologica. Mai multe detalii despre serviciile clinicii puteti accesa aici: www.juniorfamily.ro/.
  medic stomatolog, Andreea Butnariu
  Junior & Family Dental Center
 •  

  Un cadou minunat de 01 iunie - Ziua Copilului - pentru toti părinții și instituțiile educaționale, care își doresc ca în grădinițe să avem un mediu sigur și sănătos, special pentru copiii noștri! Grădinița Excellence a montat lămpi bactericide în toate clasele în care învață copii și a construit o salină, aspect ce a ajutat la reducerea bolilor cu transmitere aeriană până la 70% în instituție. www.gradinitaexcellence.ro
  director Mihaela Ignat
  Gradinita Excellence Iasi
 •  

  Iuliana Sosu, Mesterul de perne din Municipiul Iasi, vorbeste despre lampile noastre bactericide, ce ofera siguranta si igiena in orice loc. Iuliana a ales sa dezinfecteze produsele textile realizate in atelierul sau si, inainte de a le livra, le trece cateva minute pe sub razele lampii. Produsele pot fi astfel folosite imediat ce au fost scoase din ambalaj. Lampile bactericide actioneaza pe baza luminii ultraviotele UV-C, distrugand sporii de mucegai, virusurile si bacteriile daunatoare sanatatii umane din aer si suprafetele de lucru sau obiectele cu care intram in contact. Mai multe despre perne pe www.pernegravide.ro.
  Iuliana Sosu
  Perne Gravide
 • Prof. Adrian Ambrosie
  Preşedinte CS Navobi Iași

ANUNT FOARTE IMPORTANT!

Avand in vedere volumul imens de comenzi primite de la clientii nostri de la inceperea decretarii starii de urgenta ca urmare a pandemiei de coronavirus COVID-19, va anuntam urmatoarele:
1. Compania BIOCOMP, producator de dispozitive de dezinfectie cu lumina ultravioleta UV-C, a luat toate masurile posibile pentru a asigura livrarea produselor intr-un termen rezonabil (care acum a crescut la un estimat de 60 de zile).
2. Suntem nevoiti si obligati de situatia prezenta sa acceptam cu prioritate comenzile venite de la institutiile statului, unitati medicale aflate in lina 1, unitati SMURD, UPU, ATI, institute medicale etc.
3. Ca urmare a acestei situatii, suntem nevoiti sa anuntam ca, incepand cu data de 27 Martie 2020 pana la 04 Mai 2020, nu se vor mai prelua comenzi de la clientii din urmatoarele categorii:
• Persoane fizice
• Cabinete medicale si veterinare
• Companii cu activitati industriale
• HoReCa
• Gradinite, scoli, licee, unitati de invatamant superior, etc.
4. Aceasta decizie temporara are rolul de a ne permite sa procesam volumul foarte mare de comenzi si sa putem livra cu celeritate dispozitivele de dezinfectie catre zonele cele mai afectate si care au un impact hotarator in stoparea extinderii pandemiei.
5. Pentru a putea relua livrarile catre clientii mentionati la punctul 3, pe site-ul biocomp.ro s-a deschis o lista de inscrieri in asteptare, in care va rugam sa va inscrieti daca doriti ca la reluarea preluarii comenzilor sa aveti prioritate.
Va multumim pentru intelegere si va asiguram ca BIOCOMP va continua sa fie prezent in linia 1 de lupta impotriva raspandirii pandemiei de coronavirus, producand in Romania cea mai completa gama de dispozitive de dezinfectie UV-C la nivel mondial.