Dezinfecţia profesională în domeniul HoReCa

transmitere coronavirus
Dezinfectia eficienta in contextul pandemiei de coronavirus
11 august 2020
dezinfectia cu uv-c in industria alimentara
Dezinfectia cu lumina ultravioleta UV-C in industria alimentara
10 septembrie 2020
Miniatura Youtube

Provocarea dezinfecţiei spaţiilor din domeniul HoReCa rezidă atât din combaterea şi eliminarea încărcăturii epidemiologice dezvoltate intern, cât şi din combaterea şi eliminarea încărcăturii epidemiologice provenite şi introduse zilnic din exterior prin intermediul salariaţilor, clienţilor, colaboratorilor, mijloacelor de transport, materiilor prime, a materialelor introduse etc.

Încărcătura epidemiologică internă este formată în special din culturi de mucegaiuri (inclusiv Aspergillus) şi culturi bacteriene specifice (Escherichia coli, Staphilococcus aureus, Listeria monocytogenes, Salmonella etc.).

Încărcătura epidemiologică dezvoltată şi introdusă din exterior este extrem de periculoasă datorită dinamicii cu creştere exponenţială a deplasării oamenilor pe întreaga planetă şi, ca urmare, a circulaţiei unor tulpini exotice.

Asigură biosecuritatea afacerii tale din domeniul HoReCa cu ajutorul dezinfecţiei profesionale cu lumină ultravioletă UV-C.

Pentru mai multe videoclipuri, accesează canalul nostru de Youtube.

Lasă un răspuns