Descopera promotiile active cu ocazia celor 30 de ani aniversari

Canvas BIOCOMP
BIOCOMP anunta extinderea internationala si in Tarile Scandinave
Comunicat BIOCOMP
Comunicat BIOCOMP
Promotii BIOCOMP

Sarbatorim alaturi de tine, caci ne pasa de sanatatea ta oriunde te-ai afla: acasa, la serviciu, la scoala, intr-un centru comercial sau la medic.

Stim, astfel, ca vrei sa te simti mereu in siguranta si sa beneficiezi de cele mai bune produse si servicii pentru sanatatea si siguranta ta sau a celor dragi tie.

Astfel, ca sa ai acces la aceste beneficii, iti recomandam sa utilizezi dispozitivele biocide create de noi cu mandrie in Romania, inca din 1991, parte integranta a sistemului de Biosecuritate Ecologica Integrata marca BIOCOMP.

Ce sunt de fapt dispozitivele biocide?

Sunt dispozitivele ce dezinfecteaza si distrug in proportie de 99,99% ADN-ul agentilor patogeni (microorganisme precum bacterii, virusuri, spori de mucegai etc.) daunatori sanatatii cu ajutorul tehnologiei luminii ultraviolete de tip UV-C. Dispozitivele biocide sunt cunoscute si sub denumirea de lampa bactericida, lampa cu ultraviolete, lampa UV, lampa germicida, lampa UVC sau lampa de sterilizare, lampa anti COVID (pentru ca astfel sunt cunoscute in vorbirea populara din domeniile nespecializate).

Pentru ca tu sa ai aceste dispozitive la indemana, am creat pentru tine mai multe campanii si servicii pe care ti le oferim cu ocazia aniversarii celor 30 de ani de activitate.

Descopera ce ti se potriveste si contacteaza-ne pentru o oferta personalizata:

  1. Safe at School

Doteaza sala de clasa cu dispozitive biocide cu lumina ultravioleta UV-C BIOCOMP si creeaza o bariera ecologica impotriva contaminarilor cu SARS-CoV-2, gripe sezoniere, raceli, viroze, conjunctivita, scarlatina, gastroenterita si alte boli specifice colectivelor scolare si prescolare.


2. Back to Office

Dezinfecteaza eficient si ecologic aerul si suprafetele din domeniul office si redu riscul contaminarii. Dispozitivele de dezinfectie cu lumina ultravioleta UV-C BIOCOMP creeaza o bariera eficienta si ecologica impotriva contaminarilor cu SARS-CoV-2, gripe si viroze, tuberculoza, mucegaiuri si numerosi agenti patogeni.


3. Tombola aniversara 30 de ani

Descopera promotia activa a lunii februarie si acceseaza aici Regulamentul Tombolei Aniversare BIOCOMP – 30 de ani de expertiza.


4. EXPRESS UV – Servicii de dezinfectie la domiciliu (serviciu disponibil momentan doar in municipiul Iasi)

Introducem un nou serviciu pentru tine si incepem cu municipiul Iasi. Dezinfecteaza rapid aerul si suprafetele de acasa, de la birou sau de la scoala.

Lasă un răspuns

error: Conținutul acestui website este protejat!