Câştigătorul campaniei Toamna fără Boli (educaţional)

POCU
BIOCOMP sustine dezvoltarea profesionala a antreprenorilor din sectorul medical privat
Conferinta Regională Biosecuritate
Vă invităm la prima Conferinţă Regională “Biosecuritate ecologică în domeniul industriei alimentare”!
Copy of Cover event Toamna fara Boli Educational

BIOCOMP a derulat în perioada 01-30 septembrie 2018 campania Toamna fără Boli în mediul educaţional, în cadrul căreia reprezentanţi ai unităţilor de învăţământ publice şi private din România au răspuns la trei întrebări şi au fost înscrişi la tombola pentru un set complet de dispozitive bactericide pentru dezinfecţia aerului şi a suprafeţelor.

Tragerea la sorţi a avut loc pe data de 02 octombrie 2018 şi a fost transmisă live pe pagina de Facebook a Biocomp. Înregistarea este disponibilă aici.

Câştigătorul campaniei este Centrul Educaţional Hopscotch din Iaşi căruia BIOCOMP îi va dota una dintre sălile de clasă cu o lampă bactericidă cu grile pentru dezinfecţia aerului LBAG-E şi o lampă bactericidă pentru dezinfecţia suprafeţelor LBA-E.

55 de unităţi publice şi private din 9 judeţe din România au răspuns corect la cele trei întrebări, cele mai multe fiind din judeţul Iaşi (38%), urmate de cele din Suceava (16%), Botoşani (14%) Ilfov (13%), Galaţi (5%), Bacău, Vaslui, Vrancea (4%) şi Sibiu (2%).

În ceea ce priveşte tipul de instituţie de învăţământ, 51% au fost şcoli, 40% grădiniţe, 4% licee, 3% creşe şi 2% centre educaţionale.

Felicitări câştigătorului şi tuturor participanţilor, pentru grija acordată siguranţei şi dezinfecţiei spaţiilor în care copiii învaţă şi se joacă!

Lasă un răspuns

error: Conținutul acestui website este protejat!