Conferinţa Regională “Biosecuritate ecologică în domeniul industriei alimentare”

Conferinta Regională Biosecuritate
Vă invităm la prima Conferinţă Regională “Biosecuritate ecologică în domeniul industriei alimentare”!
DF
BIOCOMP – sustinator al Conferintei Internationale Dental Future
BIOCOMP

Vineri, 23 noiembrie 2018, am organizat prima Conferinţă Regională “Biosecuritate ecologică în domeniul industriei alimentare”, la Iaşi.

Conferinţa a fost adresată administratorilor/directorilor/managerilor, directorilor/managerilor de producţie, responsabililor de calitate şi responsabililor de achiziţii şi a adus în discuţie un subiect strategic de maxim interes pentru operatorii din industria alimentară: biosecuritatea.

Producătorii şi procesatorii din regiunea de Nord-Est s-au adunat la Hotelul Little Texas pentru a afla ultimele noutăţi şi a descoperi soluţii inovative, eficiente şi ecologice pentru dezinfecţia aerului şi a suprafeţelor spaţiilor de producţie alimentară, utilizate la nivel mondial.

Evenimentul s-a desfăşurat sub forma unei întâlniri de afaceri pentru informare şi dezbateri, iar participanţii au avut ocazia să se întâlnească cu specialiştii BIOCOMP, să discute pe studii de caz reprezentative şi să afle soluţii concrete la problemele cu care se confruntă.

Evenimentul este primul de acest gen din România şi face parte dintr-o serie de evenimente ce îşi propun să promoveze grija pentru o dezinfecţie ecologică în toate sectoarele activităţii umane.

Lasă un răspuns

error: Conținutul acestui website este protejat!