BIOCOMP vă invită la Conferința națională „Dezvoltarea afacerilor: între nevoia de finanțare și potențialul imens al femeilor antreprenor”

BIOCOMP – distribuitor autorizat OEM SIGNIFY România
Sunteți interesați de o afacere profitabilă?

BIOCOMP are deosebita plăcere să fie prezentă în data de 08 iunie în calitate de partener, la Conferința Națională „Dezvoltarea afacerilor: între nevoia de finanțare și potențialul imens al femeilor antreprenor”.

Conferința Națională „Dezvoltarea afacerilor: între nevoia de finanțare și potențialul imens al femeilor antreprenor” este organizată de către Organizația Femeilor Antreprenor din Uniunea Generală a Industriașilor din România (OFA UGIR).

Evenimentul va avea loc în cadrul sălii de conferințe puse la dispoziție de către Fiald Hotel & Spa din Bacău. 

Antreprenorii României au o reală nevoie de sprijin pentru a internaliza inovarea și digitalizarea, pentru a da o șansă competitivității pe piața regională și europeană. Astfel, cea de a X-a ediție a seriilor de conferințe naționale se concentrează pe două subiecte de importanță esențială pentru viitorul întreprinderilor românești și a economiei românești în ansamblu:

  • Panelul 1 – „IMM-urile la răscrucea dintre granturi europene, instrumente financiare și inovare” se va concentra pe importanța granturilor europene și a instrumentelor financiare pentru dezvoltarea afacerilor de mici și medii dimensiuni: vom explora strategiile eficiente de accesare a acestor fonduri și vom aborda aspecte-cheie legate de inovare și creștere durabilă în cadrul IMM-urilor.
  • Panelul 2 – „Femeile antreprenor: un atu subestimat al dezvoltării României” va sublinia rolul esențial al femeilor antreprenor în dezvoltarea României și în construirea unei economii puternice și echilibrate. Se va discuta despre provocările și oportunitățile pentru femei în mediul antreprenorial și vom evidenția resursele și suportul disponibile pentru a le ajuta să-și atingă potențialul maxim în afaceri.

Vă invităm cu drag să participați la conferința națională marca OFA UGIR, unde vom explora împreună modalități inovatoare de dezvoltare a afacerilor și de creștere a profitabilității firmelor românești.

Participarea în cadrul conferinței este GRATUITĂ, iar confirmarea locului se face prin completarea următorului formular:

➡️ https://forms.gle/o5eoJzYSckx52Yc5A

Dacă vrei să fii la curent cu ultimele noutăți în materie de agenda evenimentului sau speakerii prezenți, accesează pagina oficială a evenimentului:

➡️ https://fb.me/e/1aPZ0PGqr

Vă așteptăm cu drag!

Lasă un răspuns

error: Conținutul acestui website este protejat!