BIOCOMP – sustinator al Conferintei Internationale Dental Future

BIOCOMP
Conferinţa Regională “Biosecuritate ecologică în domeniul industriei alimentare”
n
BIOCOMP este din luna februarie membru IUVA
DF

BIOCOMP va fi prezent la cea de-a doua editie a Conferintei Internationale Dental Future, cel mai important eveniment stomatologic cu participare internationala organizat in Regiunea de Nord-Est.

Daca doriti sa descoperiti avantajele sistemului de Biosecuritate Ecologica Integrata® cu tehnologia luminii ultraviolete UV-C sau daca vreti sa beneficiati de consultanta gratuita, va invitam in perioada 25 – 26 ianuarie 2019, la Hotel International din Iasi, sa ne vizitati standul din cadrul conferintei. Colegii nostri va vor sta cu placere la dispozitie!

Va asteptam cu drag sa descoperiti beneficiile utilizarii dispozitivelor bactericile cu lumina ultravioleta UV-C in cabinetele dumneavoastra!

DENTAL FUTURE 2019 prezinta la Iasi viitorul stomatologiei si al tehnicii dentare prin intermediul unor specialisti din intreaga lume

Cele mai noi tehnici si ultimele tendinte din domeniul stomatologiei si al tehnicii dentare vor fi in prim-plan intr-un eveniment care urmareste interactiunea directa intre specialistii romani si cei straini si consolidarea colaborarii intre medicul dentist si tehnicianul dentar in beneficiul pacientului.

Editia din acest an a conferintei Dental Future il va gazdui la Iasi pe unul dintre primii trei tehnicieni dentari la nivel mondial, Show Yamamoto, din Japonia. Realizarile sale profesionale cuprind cateva decenii de activitate, precum si numeroase certificari si atestari: Certified trainer – Japan Academy of Esthetic Dentistry, Masterlab of VITA, VITA International Speaker, Active Member of International Academy for Digital Dental Medicine.

Evenimentul va fi structurat pe doua sectiuni – conferinta generala (25 si 26 ianuarie 2019, Hotel International), precum si workshop-uri (23, 24 și 25 ianuarie 2019, la sediul Draghici Dental). Vor fi doua zile de informatii teoretice, precum si sesiuni practice sustinute de specialisti de top din sase tari si de pe doua continente.

Mai multe informatii despre eveniment si modalitatea de inscriere puteti gasi pe site-ul Conferintei Internationale Dental Future.

Lasă un răspuns

error: Conținutul acestui website este protejat!