BIOCOMP sprijina Strategia Integrata de Dezvoltare Urbana 2015-2030

rain
Stiai ca mirosul ploii se datoreaza unor bacterii “bune”
micropia web
Prima Gradina Zoologica ce gazduieste un intreg Muzeu dedicat Microbilor
strategiaintegratadedezvoltareurbanaiasi  thumbnail

Primaria Municipiului Iasi invita cetatenii, comunitatile si mediul de afaceri iesean sa contribuie la dezvoltarea urbana integrata a orasului, prin dezbateri publice si propuneri de idei si proiecte. Societatea comerciala BIOCOMP raspunde cu drag acestei invitatii si este pregatita sa sustina, in special, capitolul performantei in domeniul Sanatatii, prin oferirea de alternative non-chimice si non-chirurgicale impotriva infectiilor nosocomiale si a celor asociate asistentei medicale din spitale si alte cabinete medicale specializate publice sau private.

Mai exact, BIOCOMP este prima societate din tara care realizeaza in atelierele proprii, de aproximativ 25 de ani, lampi si dispozitive bactericide pe baza de raze ultraviolete (UV-C) si detine expertiza necesara pentru realizarea oricarui tip de proiect personalizat si adaptat cerintelor din domeniul medical.

BIOCOMP doreste sa sprijine reducerea impactului bolilor transmisibile asupra sanatatii populatiei prin oferirea unei game diversificate de lampi si dispozitive bactericide capabile sa distruga 99,99% din microorganismele periculoase, omniprezente in jurul nostru, al familiei si orasului nostru. BIOCOMP este partenerul ideal in activitati privind igiena si protectia mediului impotriva bacteriilor, virusilor, mucegaiurilor, in incaperile cu incarcatura microbiana mare, pentru domeniile Medical, Alimentar, Educational, Veterinar, Casnic si Cosmetic.

„Impreuna construim viitorul!” este viziunea primarului judetului Iasi, pe care o impartasim si o legam de filosofia noastra: “BIOCOMP vorbeste despre oameni si vietilor lor!”, uniune care speram sa asigure un sistem accesibil, modern si performant de prevenire si tratare a bolilor si infectiilor. Dorim sa ne implicam in cresterea calitatii vietii cetatenilor ieseni si sa promovam un stil de viata sanatos.

Credem ca impartasim obiectivele stabilite la nivel european, in cadrul Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbana 2015-2030, prin oferirea de solutii inovatoare in materie de sanatate si protectie, in ceea ce priveste dezinfectarea aerului si a suprafetelor. Datorita inovativei tehnologii pe baza de raze ultraviolete, promovam sistemele de sanatate dinamice si oferim consultanta specializata, privind modul de alegere al lampilor bactericide, in functie de dimensiunile unei incaperi si gravitatea infectarii. BIOCOMP propune o solutie pe termen lung, o investitie reala in prevenire si control asupra imbolnavirilor si infectiilor, in igiena si protectia orasului Iasi.

 

 

Lasă un răspuns

error: Conținutul acestui website este protejat!