Biocomp lansează lampa bactericidă UV-C cu grile!

periaj dinti copii
Invata copilul despre igiena. Ce trebuie sa stie?
sglux biocomp
Biocomp este reprezentantul oficial în România si Republica Moldova a produselor SgLux!
Biocomp lansează lampa bactericidă UV-C cu grile!

Biocomp a lansat luna aceasta lampa bactericida cu grile, LBAG 15W/30W/55W, cu montare pe perete, special proiectată pentru protecţia personalului uman din încăperi, în timpul dezinfecţiei UV-C.

Păstrăm același randament ridicat de dezinfecție (de 99,99% împotriva microorganismelor) cu care ne-am obișnuit clienții. Acest model emite un flux de lumină UV-C paralel cu tavanul, care elimină eventualele reflexii nedorite din încăperi. Astfel, indiferent de infrastructura încăperii, oferim garanția protecției oamenilor. Dezinfecția poate fi realizată în mod continuu, fără a stânjeni ori întrerupe activitățile și sarcinile zilnice ale personalului.
Lampa bactericidă este dotată cu un dispozitiv de orientare UV-C în funcție de înălțimea încăperii. Astfel, montarea poate fi realizată pe pereții laterali ai încăperii pentru dezinfecție pe o rază de 180°. O altă variantă de montare presupune suspendarea de tavan, în acest caz un ansamblu de 2 lămpi asigură o dezinfecție de două ori mai eficientă pe o rază de 360°.

Similar modelelor precedente, lampa bactericidă cu grile distruge o plajă mare de microorganisme. Acești germeni, bacterii, virusuri și protozoare sunt responsabili pentru cele mai frecvente epidemii transmise pe calea aerului și a suprafețelor.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să consultați pagina produsului!

Lasă un răspuns

error: Conținutul acestui website este protejat!