Biocomp este acum marcă înregistrată

poza articol
Amprenta bacteriilor pe care le porti cu … sau fara voia ta!
o
O viata sanatoasa intr-un mediu curat
scan page image

În lumea de astazi suntem înconjurati de o avalansa de marci comerciale. Acestea contribuie la bunastarea si fericirea noastra de zi cu zi, ajutându-ne sa facem diferentierea dintre produse. Marcile comerciale ne ajuta sa decidem care produse ni se potrivesc cel mai bine, în orice context al vietii noastre.

Fie că este vorba de marca de apă minerală pe care o consumăm pe moment, marca telefonului preferat, brandul pe care îl selectăm când achiziționăm o pereche de pantofi, ori restaurantul la care alegem să petrecem o seară romantică, în orice moment, mai mult sau mai puțin rațional, luăm o decizie.

Înregistrarea mărcii Biocomp reprezintă pentru clienții noștri siguranța că produsele și serviciile pe care le oferim sunt unice și nu pot fi copiate de către concurență. Suntem preocupați de calitatea și sănătatea vieții oamenilor, oferind cele mai performante soluții de dezinfecție și sterilizare UV-C a aerului, apei și a suprafețelor. Astfel, vă oferim cele mai performante lămpi bactericide LBA pentru distrugerea microorganismelor din aer sau de pe suprafețe (virusuri, bacterii, mucegaiuri și protozoare), din încăperile cu încărcătură microbiană mare. Pentru sute de companii reprezentăm partenerul ideal în ceea ce privește igiena și dezinfecția, iar aceștia activează în cele mai variate domenii: medical, alimentar, veterinar, cosmetic, educațional și casnic.

Biocomp este o marcă sigură, care garantează un grad ridicat dezinfecție (de 99,99%), prin succesul lămpilor bactericide LBA, pe care le producem de mai bine de 25 de ani. Prin produsele pe care le dezvoltăm, ne dorim sa fim cei mai buni în domeniul soluțiilor pentru dezinfecție. Sloganul nostru ne ghidează pe calea performanţei şi vă reamintește dumneavoastră, clienţilor noştri, esenţa mărcii noastre: “Eficienţă în dezinfecţie!”. 

Lasă un răspuns

error: Conținutul acestui website este protejat!