Biosecuritate Ecologică Integrată în domeniul office

Fiecare spațiu dintr-o clădire de birouri atât publică cât și privată devine un ecosistem complet. Odată cu biosecurizarea ecologică a acestor birouri, proces recomandat de către specialiștii din domeniul tehnologiei cu lumină ultravioletă UV-C BIOCOMP, orice persoană scapă de grija ca ar putea să se îmbolnăvească sau că ar putea fi purtătorii unor agenți patogeni periculoși, chiar și în aproprierea familiei.

Singurul atac împotriva agenților patogeni periculoși și a infecțiilor, la nivelul unei instituții publice, este adoptarea unor măsuri urgente. Compania BIOCOMP oferă în exclusivitate un nou serviciu de: ”Centrul Național de Consultanță BIOCOMP” cu ajutorul căruia puteți să obțineți un mediu sigur de lucru pentru ocupanți, mediu care să nu permită transmiterea și contaminarea cu virusuri, bacterii sau mucegaiuri.

Vestea bună este că pot fi controlate și mai mult decât atât aerul poate fi menținut perfect dezinfectat împotriva oricărui biocontaminant prezent în spațiile office.

Există o rezolvare modernă și eficientă în distrugerea oricărui tip de agent patogen și mai ales care să fie utilizată în prezența 100% sigură a personalului și a vizitatorilor?

Da, pentru că noi garantăm controlul BIOCONTAMINANȚILOR!

Compania BIOCOMP din Iași asigură în exclusivitate sistemul de biosecurizare ecologică integrată cu tehnologia UV-C® a spațiilor office și prima abordare holistică ce a găsit soluția câștigătoare de blocare a celor trei căi principale de contaminare posibile (prin aer în prezență sigură a angajatilor, prin suprafețe și prin obiecte), garanția controlului proactiv al contaminării și blocării transmiterii biocontaminanților periculoși, cea mai modernă, eficientă, ieftină și economică metodă la nivel mondial, bazată pe utilizarea luminii ultraviolete UV-C.

Compania BIOCOMP din Iași a implinit 31 de ani de dedicație și expertiză cumulată utilizând tehnologia luminii ultraviolete UV-C, în producția de dispozitive cu lumină UV-C speciale, profesionale, de dezinfecție a aerului în prezența sigură 24/7 a personalului conform normelor și standardelor UE 2022, dispozitive cu lumină UV-C speciale de dezinfecție a suprafețelor în absența personalului (podele, pereți, echipamente, paturi, mese, scaune, dulapuri, etc. în minimum 15 minute, dispozitive cu lumină UV-C speciale de dezinfecție a obiectelor (măști, telefoane mobile, tablete, pachete, documente, etc.), dispozitive de dezinfecție a tastaturilor, a încălțămintei..

Noi însănătoșim spaţiile office propice pentru contaminările periculoase!

  • Marele avantaj al acestor dispozitive UV-C este că sunt maxim de eficiente împotriva oricăror mutații și tulpini noi deoarece acțiunea este de distrugere a ARN-ului virusurilor sau după caz a ADN-ului bacteriilor, indiferent de variantă sau mutație, ca urmare nu exista altă metodă la nivel mondial ce oferă o asemenea eficacitate și capacitatea de adaptare a dispozitivelor în fiecare spatiu.
  • Dezinfecția aerului se realizează 24/7 cu dispozitive speciale profesionale cu grile (fără filtre sau motoare electrice), care se amplasează fix pe pereți sau pe tavane în fiecare încăpere, la anumite înălțimi pentru a oferi siguranță (conform normelor internationale 2022), în prezența sigură a personalului, formând un strat staționar, invizibil și paralel cu tavanul delumină dezinfectantă UV-C (253,7 nm) prin care aerul se dezinfectează gratuit, permanent, prin circulație convectivă, impiedicând orice contaminare sau transmitere de agenți patogeni, inclusiv a oricărei variante de Coronavirus.
error: Conținutul acestui website este protejat!