Biosecuritate Ecologică Integrată în domeniul medical

Principala problemă a managementului modern privind spitalele din România, este faptul că dețin o infrastructură veche iar aparatura nu este adaptată valurilor de pacienți care continuă să crească de la an la an.

Procedurile de dezinfecție a spațiilor destinate primirii/ tratării pacienților, sunt depășite din punct de vedere a eficienței.

Managerii sunt supuși unui stres continuu deoarece calitatea mediului în care aceștia își deșfășoară activitatea poate fi grav afectată din cauza creării unui ecosistem complex în care deja există culturi proprii de agenți patogeni periculoși la care se vor adăuga biocontaminanți ce sunt aduși în permanență de persoane, obiecte (ce provin din exteriorul clădirii) și prin aer.

Asigurarea controlului biocontaminanților periculoși din unitățile medicale este cu neputință datorită alternativelor clasice de dezinfecție și din lipsa unor echipamente moderne pentru dezinfecția aerului și a suprafețelor, acestea fiind din ce în ce mai puțin eficiente pe măsura mutațiilor pe care le produc și a gradului de rezistență la tratamentele aplicate în mod repetat.

Ca urmare stresul din managementul modern existent este supus și el la rândul său aceluiași tratament, de zeci de ani.

Infecțiile dobândite din mediul spitalicesc respectiv din reîntoarcerea pacientului pentru finalizarea actului medical, ca de exemplu fisurări ale rănilor, aerul este cel mai important factor de transmitere a agenților patogeni periculoși (circa 80%).

Vestea bună este că pot fi controlate și mai mult decât atât aerul poate fi menținut perfect dezinfectat împotriva oricărui biocontaminant prezent în mediul spitalicesc sau în timpul actului medical.

Există o rezolvare modernă și eficientă în distrugerea oricărui tip de agent patogen și mai ales care să fie utilizată în prezența 100% sigură a personalului medical și a pacienților?

Da, pentru că noi garantăm controlul BIOCONTAMINANȚILOR!

Compania BIOCOMP din Iași asigură în exclusivitate sistemul de biosecurizare ecologică integrată cu tehnologia UV-C a spațiilor medicale și prima abordare holistică ce a găsit soluția câștigătoare de blocare a celor trei căi principale de contaminare posibile (prin aer în prezență sigură a cadrelor medicale și pacienților, prin suprafețe și prin obiecte), garanția controlului proactiv al contaminării și blocării transmiterii biocontaminanților periculoși, inclusiv al problematicii specifice pandemiilor și eliminarea infecțiilor nosocomiale, cea mai modernă, eficientă, ieftină și economică metodă la nivel mondial, bazată pe utilizarea luminii ultraviolete UV-C.

Compania BIOCOMP din Iași a implinit 31 de ani de dedicație și expertiză cumulată utilizând tehnologia luminii ultraviolete UV-C, în producția de dispozitive cu lumină UV-C speciale, profesionale, de dezinfecție a aerului în prezența sigură 24/7 a personalului și pacienților conform normelor și standardelor UE 2022, dispozitive cu lumină UV-C speciale de dezinfecție a suprafețelor în absența personalului (podele, pereți, ustensile, echipamente, paturi, mese, scaune, dulapuri, etc. în minimum 15 minute, dispozitive cu lumină UV-C speciale de dezinfecție a obiectelor (măști, telefoane mobile, tablete, pachete, documente , etc.), dispozitive de dezinfecție a tastaturilor, a încălțămintei, dispozitive cu lumină UV-C speciale de dezinfecție a autovehiculelor implicate în activitatea medicală.

De ce nu sunt eficiente soluțiile alternative?

Nebulizatoarele nu sunt eficiente deoarece nu pot funcționa în prezența personalului iar acțiunea de dezinfecție este stopată odată cu oprirea dispozitivului.

Noi însănătoșim unitățile medicale vechi și propice pentru contaminările periculoase!

  • Marele avantaj al acestor dispozitive UV-C este că sunt maxim de eficiente împotriva oricăror mutații și tulpini noi deoarece acțiunea este de distrugere a ARN-ului virusurilor sau după caz a ADN-ului bacteriilor, indiferent de variantă sau mutație, ca urmare nu exista altă metodă la nivel mondial ce oferă o asemenea eficacitate și capacitatea de adaptare a dispozitivelor în fiecare spatiu.
  • Dezinfecția aerului se realizează 24/7 cu dispozitive speciale profesionale cu grile (fără filtre sau motoare electrice), care se amplasează fix pe pereți sau pe tavane în fiecare încăpere, la anumite înălțimi pentru a oferi siguranță (conform normelor internationale 2022), în prezența sigură a personalului medical și a pacienților, formând un strat staționar, invizibil și paralel cu tavanul de lumină dezinfectantă UV-C (253,7 nm) prin care aerul se dezinfectează gratuit, permanent, prin circulație convectivă, impiedicând orice contaminare sau transmitere de agenți patogeni, inclusiv a oricărei variante de Coronavirus.

Recomandăm dezinfecția aerului în permanență a oricărui spațiu, în special a saloanelor de tratament, salon de cazare, cabinet consultație, ATI, UPU, săli operație, etc., a suprafețelor) numai în absența persoanelor, în minimum 15 minute, cu tunul de dezinfecție BIOCOMP MAXI 360° de 440W care distruge agenții patogeni cu o rată de eficiență de 99,99 % pe o rază de 6m împrejur.

Principiul de funcționare

Cu ajutorul acestor dispozitive, vă putem garanta biosecurizarea spațiului medical (recepții, holuri, camere de cazare, saloane consultații, cabinete medicale, saloane tratament, săli operații, după caz spații ATI, UPU, laboratoare, spații de luat masa, bucătării, spații logistice, birouri, săli ședință, etc. ), blocând cele trei căi principale de contaminare potențială ( prin aer, suprafețe și prin obiecte), cu o tehnologie ecologică, performanță, ieftină, nerepetitivă, cu durată de exploatare de peste 20 de ani, fără mentenanță, fără contact, cu cost de achiziție mic, garanția actului medical săvârșit în condiții de biosecuritate atât pentru cadrele medicale cât și pentru pacienți.

error: Conținutul acestui website este protejat!