Biosecuritate Ecologică Integrată în domeniul alimentar

Dezinfecția aerului conform normelor și a standardelor internaționale în vigoare în 2022

Dezinfecția se realizează prin montarea unor dispozitive speciale care proiectează un strat de lumină ultravioletă UV-C, paralel cu tavanul și podeaua, la distanță de zona de activitate a operatorilor, prin care aerul se dezinfectează în cicluri repetate prin convecție.

Dezinfecția suprafețelor:

  • exterioare: a podelelor, pereților, tavanului, echipamentelor, ustensilelor, tăvilor, rafturilor etc., în absența oamenilor, în maximum 12-15 minute;
  • interioare a vaselor, containerelor, rezervoarelor, a ambalajelor individuale, a capacelor și foliilor înainte de ambalare. utilizate în procesul de fabricație;
  • foliei de termoformare;
  • suprafeței de schimb de căldură din cadrul CTA (centralei e tratare a aerului) cu scăderea cu până la 30% a consumului de energie electrică;
  • interiorului mijloacelor de transport specializate;
  • Dezinfecția directă a cărnii și a produselor alternative pentru creșterea cu până la 100% a termenului de proaspăt;
  • Dezinfecția directă a laptelui, înghețatei și a produselor alternative pentru creșterea cu până la 100% a termenului de proaspăt;
  • Dezinfecția directă a legumelor, fructelor și a băuturilor pentru creșterea cu până la 100% a termenului de proaspăt;
  • Dezinfecția directă a pâinii, ouălor și a produselor alternative pentru creșterea cu până la 100% a termenului de proaspăt;
  • Dezinfecția directă a dulciurilor pentru creșterea cu până la 100% a termenului de proaspăt;
  • Dezinfecția directă a produselor plant based pentru creșterea cu până la 100% a termenului de proaspăt;
  • Dezinfecția directă a suplimentelor alimentare pentru creșterea cu până la 100% a termenului de proaspăt;

Cu o investiție mică și utilizare fără mentenanță de peste 25 de ani, beneficiezi și de:

  • Eficiență totală (aer, suprafețe generale, obiecte) împotriva oricărui agent patogen, indiferent de vechime, tulpină sau mutație;
  • Amprentă ecologică mare;
  • Timpi de dezinfecție peste 90%, optimizat în maximum 15 minute;
  • Disponibilitate 24/24h;
  • Simplitate;
  • Dispozitiv proiectat pentru montaj facil și utilizare rapidă;
  • Timp exploatare pentru 25 de ani cu o singură achiziție;
  • Consum energetic nesemnificativ;
  • Reducerea cu până la 30% a costurilor cu energia electrică aferentă sistemului de condiționare a aerului;
  • Nu aduce aport de căldură în spațiu (temperatura luminii UV-C la 39°C);
  • Timpi de utilizare adaptabili oricărui mediu de lucru;
  • Capacitate personalizare maximă în funcție de spațiu, tehnologie, echipamente etc.;
  • Fără contact;
  • Fără mentenanță;
  • Schimbare emițătoare lumină UV-C după 18.000 ore de funcționare;
  • Preț mic de achiziție;
  • Posibilitate de relocare cu zero pierderi;
  • Consultanță profesională ante și post vânzare;
  • Garanție excepțională de produs de 5 ani înlocuire dispozitive în 24/48 ore;
  • Service postgaranție 10 ani;
  • Asigurarea unui mediu de lucru sigur pentru ocupanți, mediu care nu permite transmiterea și contaminarea cu virusuri, bacterii sau mucegaiuri – o condiție post pandemică.
  • În cazul iluminării suprafețelor produselor alimentare înainte de ambalare, garantează mărirea perioadei de proaspăt cu până la 100%, prin eliminarea încărcăturii microbiene ce produce degradarea produselor alimentare.
error: Conținutul acestui website este protejat!