Cum a fost la Târgul internațional ANUGA 2023?

Regulamentul tombolei aniversare a lunii Septembrie
Black Month la BIOCOMP!

BIOCOMP a avut deosebita plăcere ca în perioada 07 – 11 octombrie 2023 să participe la Anuga Food Fair 2023 – cel mai prestigios târg internațional de produse alimentare.

Târgul internațional Anuga Food Fair 2023 s-a desfășurat în Cologne, Germany și a fost una din cele din cele mai importante evenimente destinate industriei alimentare.

Halele târgului au fost gândite strategic pentru operatorii din cele 10 domenii și au fost adresate următorilor reprezentanți:

Specialiștii noștri din domeniul dezinfecției UV-C BIOCOMP, Dl. Ing. Adrian Iurcan și Dl. Ing. Gabriel Georgescu au prezentat sutelor de companii din cadrul Târgului internațional Anuga Food Fair 2023 beneficiile sistemului de Biosecuritate Ecologică Integrată® cu tehnologia luminii ultravioletă UV-C în industria alimentară.

Sistemul de Biosecuritate Ecologică Integrată® cu tehnologia luminii ultraviolete UV-C asigură o eficiență combinată maximă (aer, suprafețe generale, obiecte) împotriva oricărui agent patogen periculos, indiferent de vechime, tulpină sau mutație cu amprentă ecologică maximă și consum energetic nesemnificativ.

Dezinfecția directă a produselor alimentare pentru creșterea cu până la 100% a termenului de proaspăt prin eliminarea încărcăturii ce produce degradarea acestora.

Dacă sunteți interesați de beneficiile sistemului de Biosecuritate Ecologică Integrată® cu tehnologia luminii ultravioletă UV-C, puteți intra în contact direct cu Centrul Internațional de Consultanță pentru industria alimentară astfel:

📞 +40 232 315 433

🌐 www.biocomp.ro

📧 office@biocomp.ro

Mesajul BIOCOMP care a fost expus în cadrul târgului internațional – Anuga Food Fair 2023:

Fotografii din cadrul târgului internațional – Anuga Food Fair 2023:

Materialul video dedicat industriei alimentare poate fi vizualizat mai jos:

Lasă un răspuns

error: Conținutul acestui website este protejat!