Amprenta bacteriilor pe care le porti cu … sau fara voia ta!

7 Aprilie este Ziua Mondială a Sănătății
7 Aprilie este Ziua Mondială a Sănătății
scan page image
Biocomp este acum marcă înregistrată
poza articol

Sanatatea si imbunatatirea standardului de viata reprezinta filosofia Biocomp si credem ca protectia si siguranta umana sunt elemente primordiale ale unei vieti frumoase.

Din acest motiv ne documentam temeinic si va oferim informații specializate din domeniul medical sau altele adiacente. Astfel, va povestim astazi de Doamna Tasha Sturm, mamica unui baietel de 8 ani, tehnician al Laboratorului de Microbiologie la Cabrillo College din California, USA, care a efectuat un test-experiment prin care trage un semnal de alarma. Atunci cand fiul ei s-a întors de la joaca, Tasha i-a luat cateva amprente într-un vas Petri umplut cu Agar triptic de soia, care formează un jeleu nutritiv perfect pentru cultivarea culturilor microbiene. La putine zile distanta, diferite tipuri de bacterii, drojdii si fungi au inceput sa se dezvolte iar Tasha le-a surprins prin cateva fotografii care au devenit virale instant.

Copil sau părinte, acasa sau la locul de muncă, esti mereu predispus si vulnerabil sa te afli in preajma a miliarde de microbi si bacterii. Mainile sunt adevărate centre de infectare cu microorganisme, iar pentru a te proteja este necesar sa te speli corect si des pe maini, sau sa dezinfectezi suprafetele cu care intri in contact. Pe langa spalatul pe maini, o alta variantă de protectie este folosirea unei lampi bactericide care dezinfecteaza pana la 99,999% din suprafețele pe care le doriti sterilizate. Putine persoane trateaza cu seriozitate acest aspect, fara sa se gandeasca la consecintele pe termen lung precum iritatii, acnee sau probleme ale pielii, usturimea ochilor si altele.

In ultimul timp, inregistram din ce in ce mai multe cereri de lampi bactericide din partea parintilor si a profesorilor, lucru care ne bucura enorm si ne ghideaza sa oferim cele mai bune solutii si produse de dezinfectare si sterilizare a aerului, apei si a suprafețelor.

Biocomp este unicul producator de lampi si dispozitive bactericide din România si este lider de piata de 25 de ani! Prin intermediul lampilor bactericide Biocomp aveti siguranta ca ati investit intr-un produs de calitate, ce respecta standardele de siguranta si dezinfectie, Biocomp fiind certificata ISO 9001:2008 de catre firma germana DEKRA Certification.

5 Sfaturi BIOCOMP pentru o IGIENA de succes:

1.    Spalati-va mainile, cat mai des, cu sapun lichid pentru minim 15 secunde si clatiti-va foarte bine cu apa;

2.    Daca nu aveti apa sau sapun la indemana, puteti folosi un dezinfectant sau servetele umede antibacteriene!

3.    Dupa ce va uscati mainile, stergeti si zonele unde ati pus initial mainile murdare (robineti/clante/volan/tastatura);

4.    Utilizati lampile bactericide marca BIOCOMP pentru dezinfectia spatiilor si a suprafetelor in care lucrati sau locuiti;

5.    Aerisiti incaperile cat mai des posibil;

Biocomp este despre… oameni si vietile lor!

Lasă un răspuns

error: Conținutul acestui website este protejat!