Am lansat primul magazin specializat de dispozitive de dezinfectie UV

Comunicat BIOCOMP
Comunicat BIOCOMP
Scapa de infectiile nosocomiale/ infectiile intraspitalicesti
Magazin lampi bactericide

In an aniversar, cu ocazia sarbatoririi celor 30 de ani de activitate, BIOCOMP, producator de dispozitive de dezinfectie ecologice cu lumina ultravioleta UV-C (cunoscute si sub denumirea de lampi bactericide), anunta extinderea capacitatii de productie, deschiderea primului magazin specializat, alaturi de dezvoltarea diviziilor de servicii de dezinfectie la domiciliu si a francizei EXPRESS UV.

Implinim anul acesta 30 de ani de productie de dispozitive de dezinfectie ecologice cu lumina ultravioleta UV-C. Pentru a marca acest reper important de istorie si continuitate a misiunii noastre organizationale, am lansat nu mai putin de 3 noutati si exclusivitati la nivel national.

Astfel, anuntam deschiderea la sediul nostru din Iasi, situat in Bulevardul Chimiei 12, in premiera nationala, a primului magazin specializat de dispozitive de dezinfectie UV, unde clientii primesc consultanta specializata si pot achizitiona dispozitive de dezinfectie pentru aer, suprafete si obiecte la pret de producator. Accesul la consultanta se poate face si on-line sau telefonic.

A doua noutate semnaleaza lansarea serviciului de dezinfectie cu lumina ultravioleta UV-C la domiciliu, EXPRESS UV BIOCOMP, pentru inceput in zona metropolitana Iasi. De aceste servicii pot beneficia persoanele fizice pentru a-si dezinfecta domiciliul, dar si orice companie sau institutie publica ce doreste sa isi dezinfecteze profesional si eficient spatiul, inclusiv impotriva transmiterii virusului SARS-CoV-2.

Flyer Express UV pag

Odata cu lansarea acestui serviciu, pentru a asigura disponibilitatea acestuia la nivel national, BIOCOMP lanseaza, pentru piata nationala, franciza EXPRESS UV BIOCOMP, care permite oricarei companii din Romania ce activeaza sau este un start-up sa ofere servicii de dezinfectie la domiciliu. Companiile francizoare vor beneficia de un pachet complet compus din training si consultanta specializata, lampi bactericide la pret special de intrare pe o piata extrem de cautata, mai ales in acesta perioada de pandemie.

Compania BIOCOMP, lider de piata in Europa pe piata tehnologiilor de dezinfectie cu lumina ultravioleta de tip UV-C, implineste 30 de ani de activitate.  Am dezvoltat in tot acest timp o gama variata de dispozitive si servicii de calitate, garantate prin asigurarea biosecuritatii ecologice integrate cu tehnologia luminii ultraviolete UV-C pentru orice tip de spatiu dedicat activitatii umane din orice domeniu. Continuarea procesului de dezvoltare este imperativa pentru noi, avand in vedere faptul ca grija pentru sanatatea umana, in lupta cu microorganismele daunatoare, reprezinta misiunea noastra de zi cu zi“, a declarat ing. Adrian Iurcan, director executiv BIOCOMP.

Tehnologia Biosecuritatii Ecologice Integrate©, creata si dezvoltata de echipa BIOCOMP, asigura dezinfectia profesionala a aerului, a suprafetelor, a obiectelor si a produselor cu care se intra in contact, impiedicand transmiterea si multiplicarea oricarui agent patogen daunator sanatatii umane (virusuri, bacterii, mucegaiuri etc.). Dezinfectia se efectueaza prin utilizarea lampilor bactericide ce emit lumina ultravioleta de tip UV-C, dispozitive produse in fabrica BIOCOMP, adaptate si personalizate pentru orice tip de industrie, spatiu sau nevoie.

Dispozitivele biocide marca BIOCOMP, cu lumina ultravioleta de tip UV-C, dezinfecteaza 99,99% si distrug virusuri, bacterii, spori de mucegai si alti agenti patogeni daunatori sanatatii umane, inclusiv intreaga gama de coronavirusuri (inclusiv SARS-CoV-2).

Productia si utilizarea acestor lampi bactericide se face conform Directivelor Europene si normelor internationale in vigoare, cu sistemul de management al calitatii, sub acreditare ISO 9001/2015 acordata de DEKRA Germania. De asemenea, BIOCOMP este singura companie romaneasca membra IUVA (International Ultraviolet Association) inca din anul 2019.

Lasă un răspuns

error: Conținutul acestui website este protejat!