Cum se foloseste programatorul digital
Cum se foloseste programatorul digital
Curatenia locuintei tale- Cel mai provocator pas inainte de sarbatorile pascale!
Alergiile de primavara la locul de munca

Odata cu sosirea primaverii si cu incalzirea vremii, incep sa apara si alergiile. In ultimii ani, s-a inregistrat o crestere semnificativa a numarului de cazuri de alergii, cele mai frecvente fiind cele de sezon, cunoscute sub numele de rinita alergica. In mod surprinzator, multe dintre alergii sunt asociate cu locul de munca. Acarienii, mucegaiul si polenul sunt doar cativa dintre alergenii prezenti in cladirile si birourile slab ventilate si cu o calitate inferioara a aerului.

Cele mai comune simptome ale alergiilor sunt tusea, stranutul, nasul infundat, lacrimarea si inrosirea ochilor, inflamarea gatului, mancarimi ale pielii, dureri de cap, umflarea fetei, senzatii de sufocare, de oboseala sau de apasare la nivelul toracelui. Intr-o prima faza, unele dintre aceste reactii pot fi confundate cu cele ale racelilor obisnuite, insa spre deosebire de acestea, alergiile nu se manifesta niciodata prin febra si nu implica dezvoltarea infectiilor. Reactiile alergice la locul de munca duc la o scadere a productivitatii in randul angajatilor.

Combaterea alergiilor de primavara

Nu exista tratament care sa poata vindeca alergiile de primavara, dar exista metode prin care simptomele pot fi tinute sub control, precum mentinerea unui aer curat la birou cu ajutorul dispozitivelor moderne pentru dezinfectia si purificarea aerului.

Dispozitivele UV-C din gama AIR GUARD BIOCOMP dezinfecteaza si purifica aerul, avand o eficienta de pana la 99,99% in distrugerea sporilor de mucegai, acarienilor si a agentilor patogeni (virusuri, bacterii etc.). Acestea sunt prevazute cu filtru si au capacitatea de a dezinfecta un volum de aer de pana la 160 mc/ora, asigurand siguranta aerului din incapere. Dispozitivele din gama AIR GUARD sunt special concepute pentru a functiona in prezenta umana, permitand desfasurarea normala a programului de lucru.

Mai mult, aceste dispozitive nu produc ozon sau alti compusi secundari, fiind ideale pentru persoanele care sufera de astm sau alergii respiratorii.

Alergiile de primavara sunt reactii ale sistemului imunitar, ce afecteaza din ce in ce mai multe persoane. Desi nu pot fi vindecate, exista solutii pentru a tine simptomele sub control, cea mai eficienta fiind utilizarea dispozitivelor UV-C pentru dezinfectia si purificarea aerului. Cu o expertiza de peste 30 de ani, BIOCOMP este singura companie din Romania care ofera dispozitive UV-C profesionale, ce creeaza o bariera ecologica de protectie.

Lasă un răspuns

error: Conținutul acestui website este protejat!