Produse
Produse

Dispozitiv bactericid inox pe stativ LBAI 360° MAXI

LBAI 360° MAXI UV-C
Cerere oferta
 
  • Prevăzută cu 4 sau 8 tuburi generatoare de lumină UV-C (lungime de undă 253,7nm);
  • Durata de viață a tuburilor UV până la reducerea luminii UV-C cu 15%: 18.000 ore;
  • Tip montare: prindere pe stativ mobil;
  • Dotată cu un dispozitiv de orientare care permite dezinfecția până la 360°. În cazul în care dorește dezinfecția unui volum suprainfectat bacteriologic se pot orienta, după preferință, spre acea zonă, cele 2 sau 4 lămpi;
  • Nu se recomandă utilizarea lămpii în prezența persoanelor;
  • Tuburile sunt marca proprie BIOCOMP și sunt dotate cu protecție din teflon, pentru a preveni împrăstierea cioburilor în cazul spargerii accidentale; Ÿ Dotată cu dispozitiv de aprindere de la distanță - dispozitiv pornire cu telecomandă;
  • Alimentare: 220V / 50Hz, la priză cu împământare;
  • Lungime cablu alimentare 3m (sau conform specificaţii utilizator);
  • Clasa de protecție electrică I, IP20;
  • Înălțime montare pe stativ (H): 160 cm;
  • Diametru picior susținere stativ: 63 cm;
  • Stativ special, cu bază de susținere și cu greutate sporită pentru siguranță mărită;
  • Role 5: plastic (silicon), diametru 80 mm, din care 2 role antistatice și cu frână;
  • Produsul este însoțit de Manual de Utilizare în limba română, Certificat de Garanţie, Declaraţie de Conformitate, Certificat ISO 9001: 2015;
  • Termen de garanție 24 luni.
Dezinfecția aerului și suprafețelor din încăperi cu încărcătură microbiană mare prin intermediul luminii UV-C (unități și complexuri hoteliere, restaurante, cantine, cafenele, baruri, foodcourt-uri, magazine alimentare, resort-uri, complexuri de agrement, complexuri de fitness, centre comerciale cash&carry, mall-uri etc.).
Respectarea standardelor de siguranță alimentară recomandate de Uniunea Europeană.

Microorganisme ditruse
- bacterii, virusuri, spori de mucegai, drojdii, alge, protozoare
Baccilus cereus, Clostridium perfringens, Clostridium botulinum, Escherichia coli (E. coli), Campylobacter jejuni, Listeria monocytogenes, Salmonella, Staphylococcus aureus, Vibrio parahaemolyticus, Listeria.