Produse
Produse

Lampa bactericida LBA 360 MAXI 4x55W-S, 8x55W-S

Lampa bactericida LBA 360 MAXI 4x55W-S, 8x55W-S
Cerere oferta
 
  • dimensiuni lampa: H=1600 mm;
  • lungime de unda a radiatiei UV 253,7 nm;
  • putere 4x55W, respectiv 8x55W, alimentare 220V/50Hz;
  • lungime cablu alimentare: minim 3m (sau conform specificatii utilizator);
  • nu produc ozon, sau alti compusi secundari, chimici sau fizici;
  • durata de viata a tubului UV: 18.000 h de functionare continua;
  • dotata cu un dispozitiv de orientare care permite dezinfectia pana la 360 grade;
  • montare pe stativ;
Dezinfectia aerului din încaperi cu încarcatura microbiana mare prin intermediul radiatiei UV (linii de productie si ambalare in industria alimentara, hale de productie, depozite materii prime, semifabricate, transport produse alimentare, carmangerii, brutarii, ciupercarii, magazine, supermarketuri, in zonele de produse refrigerate sau susceptibile de aparitia mucegaiului).
 Respectarea standardelor de siguranță alimentară recomandate de Uniunea Europeană.

Asigurarea unui microclimat dezinfectat în zonele de producție, ambalare și depozitare, prin eliminarea bacteriilor, virusurilor, sporilor de mucegai și alte microorganisme periculoase: Baccilus cereus, Clostridium perfringens, Clostridium botulinum, Escherichia coli (E. coli), Campylobacter jejuni, Listeria monocytogenes, Salmonella, Staphylococcus aureus, Vibrio parahaemolyticus, Listeria. 

Prelungirea termenului de valabilitate al produselor alimentare cu 10 zile.

  • realizeaza dezinfectia aerului din incapere in mod continuu, 24/24h, 7 zile/ saptamana, fara a fi necesara masurarea nivelului intensitatii radiatiei UV in incapere;
  • se poate folosi in prezenta personalului uman, fiind dotat cu dispozitive ajustabile (grila cu fante) ce directioneaza fluxului radiatiei UV in plan orizontal, pentru a elimina efectele nedorite ale eventualelor reflexii ale radiatiei UV de catre tavan;
  •  eficacitate mare: lampile cu ultraviolete LBAG din inox au capacitatea de a distruge 99,9% din microorganismele din mediu (bacterii, virusi, fungi, mucegaiuri, alge, protozoare