Noutati
17
nov 2014

Daruim din inima!

Daruim din inima si sustinem campania Fundatiei Star of Hope Romania!Campania se desfasoara in perioada 20 noiembrie-20 decembrie 2014.Fundatia lucreaza cu copii cu dizabilitati din Iasi, Vaslui, Dorohoi, Husi si Barlad.  ...

Daruim din inima!

Ne-am alaturat demersului de a sensibiliza opinia publică în problematica complexă a copiilor cu dizabilităţi şi de a susţine activităţile Fundației Star of Hope Romania. Sustinem financiar sansa copiilor de a avea parte la terapie specializata, mancare calda si transport zilnic.

 Campania Dăruieşte dim inimă are următoarele repere generale
:

Lansarea Campaniei, joi, 20 noiembrie 2014, ora 11:00 la Centrul Regional de Reabilitare „Steaua Speranței” din str. Bariera Veche nr. 3, Iași. 

Evenimentul anticipează sărbătoarea Zilei Internaţionale a Persoanelor cu dizabilităţi. Cu acest prilej, miercuri, 3 decembrie 2014, ora 11:00, va avea loc împodobirea  Bradului Recunoștinței în faţa Primăriei Iaşi, pe str.  Ştefan cel Mare.

Acţiunea constă în împodobirea primului brad de Crăciun aflat în faţa Primăriei Iaşi, cu inimioare si cu steluţe, simboluri ale generozităţii şi ale speranţei într-o viaţă normală. Acestea vor fi prinse in brad de către copii de la şcolile din municipiu, de către locuitori şi oficialităţi. Semnalul va fi dat de scriitorul Dan Lungu și dna deputat Cristina Nichita. Domniile lor, în calitate de Ambasadori ai campaniei Dăruieşte din inimă!vor  aprinde, alături de domnul Primar Gheorghe Nechita și de preşedintele Star of Hope Suedia, domnul Lennart Eriksson, primele steluţe ale speranţei într-o viaţă mai bună pentru copiii cu dizabilităţi. 

În scopul strângerii de fonduri,  joi, 4 decembrie 2014, va avea loc  Gala Recunoștinței, ocazie cu care  vor fi premiaţi copiii care şi-au invins limitele date de dizabilitate. Totodată, vor fi onoraţi partenerii Fundaţiei Star of Hope România care au contribuit la îmbunătăţirea vieţii copiilor cu dizabilităţi. Invitata de onoare a Galei Recunoştinţei este Excelenţa Sa, dna. Ambasador al Regatului Suediei Anne Lindahl KENNY. Programul Galei va mai cuprinde muzică live oferită de formaţia PROCONSUL, masă festivă, dansuri în coregrafia doamnei Prof. Ligia Grozdan, o licitaţie cu obiecte de artă.

 

Vineri, 5 decembrie 2014, de la ora 18:00 la Teatrul Luceafărul din Iaşi va avea loc Concertul caritabil susținut de formația PROCONSUL.

Campania va continua pâna la 20 decembrie cu activităţi în cadrul Centrului Regional de Reabilitare „Steaua Speranței” şi Serbarea de Craciun.

 

 
 
Puteti si dumnevoastra sa va implicaţi în campania Dăruieşte din inimă astfel:
 • cumpărând o invitaţie de participare în valoare de 200 lei la Gala Recunoştinţei. 
 • cumpărând un bilet în valoare de 75 de lei la Concertul Caritabil susținut de Formația PROCONSUL
 • sponsorizând activităţile Fundaţiei Star of Hope;
 • achiziţionând și oferind cadou obiectele şi materialele necesare desfăşurării diverselor activităţi conform  Listelor de Necesar;
 • oferind un premiu unui copil cu dizabilitați, premiat în cadrul Galei;
 • donând un obiect pentru licitaţie (opţional);
 • licitând pentru unul sau mai multe obiecte (opţional).
 
 
 
 Orice donaţie în bani poate fi trimisă în contul:
RO36RNCB0175033618640001 – BCR Iaşi.
 Donaţiile se pot face şi în baza legii nr.32/1994 privind sponsorizarea: “Contribuabilii care efectuează sponsorizări şi/sau acte de mecenat, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, dacă totalul acestor cheltuieli îndeplineşte cumulativ următoarele condiţii:
1.     este în limita a 0,03% din cifra de afaceri;   
2.     nu depăşeşte mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat statului.
 Fundaţia Star of Hope România este o organizaţie neguvernamentală românească, apolitică înfiinţată în anul 1998 în Municipiul Iaşi. Misiunea noastră zilnică este de a îmbunătăţi calitatea vieţii copiilor aflaţi în dificultate, în special copii cu dizabilităţi.
Rezultatele noastre:
 • Peste 20 de ani de implicare în comunicatea locală şi regională, prin proiecte sociale, terapeutice şi de ajutorare.
 • Susţinere materială, financiară şi terapeutică pentru ~10.000 de copii aflaţi în dificultate, în special copii cu dizabilităţi din Regiunea de Nord-Est.
 • Infiinţarea Centrului Regional de Reabilitate pentru Copii şi Tineri cu Dizabilităţi în Iaşi şi alte 5 Centre în Botoşani, Dorohoi, Huşi, Vaslui şi Bârlad.
 • Infiinţarea Federaţiei Naţionale a Organizaţiilor de Părinţi, care au copii cu dizabilităţi şi oferă sprijin pentru peste 2000 de beneficiari la nivelul Regiunii de Nord-Est.
 • Dezvoltarea programelor specializate de intervenție pentru 325 de copii si tineri, cu vârste între 0-25 ani, care participă anual, în cadrul Centrului de Zi pentru Copii și Tineri cu Dizabilităţi. 
17
sep 2014

Din nou pe bancile scolii!

A venit toamna si scoala a inceput atat pentru cei mici cat si cei mari! ...

Din nou pe bancile scolii!
BIOCOMP ureaza succes la scoala tuturor elevilor, si  in special copiilor partenerilor si distribuitorilor nostri!

Va multumim pentru colaborarea dintre societatile noastre si va dorim ca toate succesele dumneavoastra profesionale sa se reflecte si in viata personala!

 
Tot in aceasta perioada, BIOCOMP aniverseaza 23 de ani de activitate, ani in care am dezvoltat diverse produse si domenii de activitate, am investit in oameni, am progresat si imbunatatit constant serviciile pe care le oferim clientilor nostri.  

Privim cu incredere spre viitor, spre dezvoltarea companiei si a parteneriatelor nationale si internationale.

Anul aceasta ne-am reinnoit imaginea printr-un amplu proces de rebranding, scopul fiind cresterea notorietatii pe piata si investitia in dezvoltarea calitatii produselor oferite.

BIOCOMP va multumeste inca o data pentru increderea acordata! 
 
19
aug 2014

Luna august vine cu noutati!

Din luna august Biocomp are o noua imagine. Biocomp a trecut in anul 2013-2014 printr-un amplu proces de rebranding, care a avut ca obiectiv principal reinnoirea imaginii si a mesajului transmis pe piata clientilor nostri.  ...

Luna august vine cu noutati!
Noua identitate Biocomp a fost realizata in urma unui proces de reinnoire si reimprospătare a tuturor elementelor care compun sistemul de comunicare corporate.
A fost pastrata vechea simbolistica iar logo-ul a fost modernizat si personalizat pentru a transmite noile valori corporate fundamentale: siguranta, incredere, inovatie, tehnologie, rigurozitate.

Reintinerirea comunicarii a avut ca obiect pozitionarea Biocomp in zona complementara ariei medicale, cu focus pe valorizarea produselor si serviciilor dedicate sigurantei medicale in domeniile: medical, alimentar, veterinar, cosmetic, educational, casnic.

Ne dorim ca acest nou inceput sa reflecte valorile amintite mai sus in fiecare produs livrat, in relatia cu clientii nostri, in echipa BIOCOMP si in parteneriatele ce le vom dezvolta pe viitor.
 
 
19
aug 2014

Biocomp sustine performanta in sport si caracter!

A face performanta nu este imposibil! Totul e sa iti doresti si sa iti stabilesti un tel in acest sens!  BIOCOMP pretuieste si sprijina tinerii care doresc sa atinga performanta in diverse domenii.  ...

Biocomp sustine performanta in sport si caracter!In acest sens, in cadrul programelor sale de responsabilitate sociala, BIOCOMP sustine performanta in diverse programe academice sau sportive.
Pentru domeniul sportiv a ales fotbalul feminin promovat de Clubul Sportiv NAVOBI Iasi.De ce? 

Clubul Sportiv NAVOBI este un club diferit, care nu face doar sport si ofera posibilitatea mentinerii unei conditii fizice optime. Mai mult decat atat, acest club deruleaza programe de educatie si dezvoltare a caracterului, incurajand sportivele sale sa dea dovada de seriozitate si performanta in toate aspectele vietii: personal, academic, profesional, social.

Biocomp s-a identificat cu viziunea si misiunea acestui club sportiv, a vazut implicarea antrenorilor, instruirea atenta si modelul de leadership practicat. De asemenea, a remarcat daruirea cu care fetele din echipa de fotbal joaca in fiecare meci, se ajuta pentru a excela si cum isi doresc ca in fiecare zi sa devina mai bune in ceea ce fac si a decis sa sustina activitatea lor sportiva prin sponsorizarea echipamentelor sportive. 

Ne dorim ca implicarea noastra sa fie continua, concreta si sa reflecte pretuirea pe care o avem pentru acest sport.


Presedinte club si antrenor principal: Prof. Adrian Ambrosie

Mai multe detalii despre CLUBUL SPORTIV NAVOBI Iasi si activitatile sale apasati aici.
  
12
dec 2013

Locul II Top Profit

SC BIOCOMP SRL a obtinut anul acesta locul II in Topul realizat pentru Microintreprinderi, pentru Judetul Iasi, pentru domeniul fabricarii dispozitivelor, aparatelor si instrumentelor medicale.  ...

Locul II Top Profit Realizator Top: ListaFirme.ro
 
 
<< <   1 2 3 4 5 6 7 8   > >>