Noutati
19
aug 2014

Biocomp sustine performanta in sport si caracter!

A face performanta nu este imposibil! Totul e sa iti doresti si sa iti stabilesti un tel in acest sens!  BIOCOMP pretuieste si sprijina tinerii care doresc sa atinga performanta in diverse domenii.  ...

Biocomp sustine performanta in sport si caracter!In acest sens, in cadrul programelor sale de responsabilitate sociala, BIOCOMP sustine performanta in diverse programe academice sau sportive.
Pentru domeniul sportiv a ales fotbalul feminin promovat de Clubul Sportiv NAVOBI Iasi.De ce? 

Clubul Sportiv NAVOBI este un club diferit, care nu face doar sport si ofera posibilitatea mentinerii unei conditii fizice optime. Mai mult decat atat, acest club deruleaza programe de educatie si dezvoltare a caracterului, incurajand sportivele sale sa dea dovada de seriozitate si performanta in toate aspectele vietii: personal, academic, profesional, social.

Biocomp s-a identificat cu viziunea si misiunea acestui club sportiv, a vazut implicarea antrenorilor, instruirea atenta si modelul de leadership practicat. De asemenea, a remarcat daruirea cu care fetele din echipa de fotbal joaca in fiecare meci, se ajuta pentru a excela si cum isi doresc ca in fiecare zi sa devina mai bune in ceea ce fac si a decis sa sustina activitatea lor sportiva prin sponsorizarea echipamentelor sportive. 

Ne dorim ca implicarea noastra sa fie continua, concreta si sa reflecte pretuirea pe care o avem pentru acest sport.


Presedinte club si antrenor principal: Prof. Adrian Ambrosie

Mai multe detalii despre CLUBUL SPORTIV NAVOBI Iasi si activitatile sale apasati aici.
  
12
dec 2013

Locul II Top Profit

SC BIOCOMP SRL a obtinut anul acesta locul II in Topul realizat pentru Microintreprinderi, pentru Judetul Iasi, pentru domeniul fabricarii dispozitivelor, aparatelor si instrumentelor medicale.  ...

Locul II Top Profit Realizator Top: ListaFirme.ro
 
 
<< <   1 2 3 4 5 6 7   > >>