Noutati
08
nov 2016

Urare de Sarbatoare

Astazi este Sarbatoarea Ingerilor! ...

Urare de Sarbatoare 
 
26
oct 2016

Dezinfectie si Curatenie în spitale!

Te invitam sa vizualizezi zonele dintr-un cadrul unui spital, unde lampa bactericida trebuie montata! ...

Dezinfectie si Curatenie în spitale!
 
21
oct 2016

Ne vedem la INDAGRA

In perioada 2-6 noiembrie 2016 va invitam la INDAGRA, Targul international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei, in cadrul ROMEXPO. Ne gasiti la standul B331. ...

Ne vedem la INDAGRA
In perioada 2-6 noiembrie 2016 va invitam la INDAGRA, Targul international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei, in cadrul ROMEXPO. Ne gasiti la standul B331.

Biocomp va fi prezenta in cadrul standului comun coordonat de IndustriaCarnii.ro, unde va prezenta si promova produsele si lampile sale bactericide. Acestea dezinfecteaza si distrug microorganismele daunatoare din industria alimentara: E. coli, Salmonella, Listeria monocytogenes, spori de mucegai, drojdii, fungi si alte ciuperci, epidemiile si virozele etc.

Furnizam solutii si produse personalizate pentru dezinfectie, servicii si consultanta de specialitate. Dezinfectam garantat toate spatiile de depozitare si spatiile de tip office.
 
 
27
sep 2016

Cum ne protejam de E. coli?

Nevoia de siguranta si control al sanatatii exista in mintea oricarei persoane care nu doreste sa se infecteze sau sa dezvolte boli neplacute, din cauza bacterii Escherichia coli (E. coli). Aceasta se gaseste de obicei in microbiota naturala a intestinului uman, a plantelor si a animalelor si de cele mai multe ori este inofensiva. Exista insa unele tulpini, precum cel al E. coli enterohemoragic (EHEC) care pot provoca toxinfectii alimentare severe.  ...

Cum ne protejam de E. coli?

Bacteria E. coli poate fi gasita adesea in orice coltisor unde exista oameni si mâncare: hoteluri, pensiuni, camine, restaurante, cantine, food court-uri din mall-uri, cafenele, in special pe suprafata unor produse alimentare nefierte si nespalate, produse lactate nepasteurizate corespunzator sau alterate, produse din carne insuficient preparate termic precum si in produsele gatite “in sange”.

Solutia impotriva unei infestari cu bacteria E. coli este prevenirea ei printr-o serie de masuri de protectie, dispozitive medicale precum lampile bactericide sau actiuni zilnice cum ar fi spalatul corect al mainilor.

Masuri de preventie:

 •   utilizarea unei lampi bactericide care sa dezinfecteze aerul si suprafetele contaminate;
 • respectarea normelor de igiena personala;
 • spalarea mainilor cu apa calda si cu sapun (inainte de fiecare masa si de cate ori este nevoie);
 • spalarea la jet de apa timp de 10 minute a fructelor si legumele;
 • spalarea si dezinfectarea mainilor dupa schimbarea scutecului murdar al copilului;
 • folosirea substantelor dezinfectante pentru suprafetele cu care vin in contact copiii;
 • folosirea de geluri dezinfectante, servetele umede impregnate in solutii dezinfectante.

 

Solutia:

 •   Utilizarea unei lampi bactericide.
 
26
sep 2016

Cum ne protejam de Salmonella?

Nevoia de siguranta si control al sanatatii exista in mintea oricarei persoane care nu doreste sa se infecteze sau sa dezvolte boli neplacute, din cauza bacteriei Salmonella. Aceasta bacterie traieste in tractul intestinal al oamenilor si animalelor infectate si poate contamina o varietate de alimente precum carne, oua, lapte, fructe si legume. Mai mult de 95% din infectii sunt transmise pe cale alimentara. ...

Cum ne protejam de Salmonella? Bacteria Salmonella poate fi gasita, adesea, in orice coltisor al domeniului alimentar: hoteluri, pensiuni, camine, restaurante, cantine, food court-uri din mall-uri, cafenele, in special pe suprafata unor produse alimentare nefierte si nespalate, produse lactate nepasteurizate corespunzator sau alterate, produse din carne preparate termic insuficient sau in produsele gatite “in sange”.

Solutia impotriva unei infestari cu bacteria Salmonella este prevenirea ei printr-o serie de masuri de protectie, dispozitive medicale precum lampile bactericide sau actiuni zilnice cum ar fi spalatul corect al mainilor si al alimentelor ce urmeaza a fi consumate.

Masuri de preventie:

 • utilizarea unei lampi bactericide care sa dezinfecteze aerul si suprafetele contaminate;
 • respectarea normelor de igiena personala;
 • spalarea mainilor cu apa calda si cu sapun (inainte de fiecare masa si de cate ori este nevoie);
 • spalarea la jet de apa timp de 10 minute a fructelor si legumele;
 • spalarea si dezinfectarea mainilor dupa schimbarea scutecului murdar al copilului;
 • folosirea substantelor dezinfectante pentru suprafetele cu care vin in contact copiii;
 • folosirea de geluri dezinfectante, servetele umede impregnate in solutii dezinfectante;
 • spalarea si dezinfectarea tacamurilor, veselei, prin utilizarea numai a apei provenite din surse sigure, necontaminate;
              Soluția:
 •  Utilizarea unei lampi bactericide.
 
26
sep 2016

Cum ne protejam de TBC?

Nevoia de siguranta si control al sanatatii exista in mintea oricarei persoane care nu doreste sa se infecteze sau sa dezvolte boli neplacute, din cauza bacteriei Mycobacterium tuberculosis (TBC), numita si bacilul Koch. Cea mai cunoscuta forma este tuberculoza pulmonara, unde bacteriile ataca plamanii, distrug tesuturile si creeaza cavitati. Mai exista alte doua  forme: tuberculoza extrapulmonara, regiuni ale corpului precum oasele, rinichii, ganglionii limfatici, meningele si sistemul nervos central sunt atacate, si tuberculoza diseminata, in care bacteriile se raspandesc prin sistemul sangvin si ataca intreg organismul.  ...

Cum ne protejam de TBC? Tuberculoza reprezinta o boala infecto-contagioasa, care inregistreaza o crestere a incidentei pe plan mondial (locul II in cauzele infectioase de deces) datorita mai multor factori: sporirea numarului de imigranti din tari in care tuberculoza este endemica, epidemia de SIDA, aparitia unor tulpini bacteriene rezistente la tuberculostatice, malnutritia, conditii sanitare deficitare, suprapopularea sau lipsa serviciilor medicale. Aceasta bacterie se transmite prin respiratie, tuse, stranutat si saliva.


Solutia impotriva unei infectari cu bacteria Mycobacterium tuberculosis (TBC) este prevenirea ei printr-o serie de masuri de protectie, dispositive medicale precum lampile bactericide sau actiuni zilnice cum ar fi spalatul corect al mainilor, evitarea transmiterii infectiei la alte persoane si tratarea precoce a infectiei latente, inainte de progresia catre forma activa a bolii.

Masuri de prevenire:

 •  utilizarea unei lampi bactericide care sa dezinfecteze aerul si suprafetele contaminate;
 • respectarea normelor de igiena personala;
 •  spalarea mainilor cu apa calda si cu sapun (inainte de fiecare masa si de cate ori este nevoie);
 • detectarea precoce a infectiei latent;
 • evitarea locurilor agolmerate.

Solutie:

 • Utilizarea unei lampi bactericide pentru a crea un mediu dezinfectat si lipsit de posibilitatea molipsirii de catre persoanele dragi.
 
26
sep 2016

Cum ne protejam de Stafilococul auriu?

Nevoia de siguranta si control al sanatatii exista in mintea oricarei persoane care nu doreste sa se infecteze cu Stafilococul auriu, o bacterie patogena de genul Staphylococcus, care poate produce o serie de boli, precum infectii purulente superficiale si profunde, intoxicatii alimentare sistematice si infectii endovasculare si musculo-scheletale, infectii ale tractului urinar, ale pielii si tesuturilor moi, ale sistemului nervos central si ale tractului respirator. Oricine poate fi infectat cu aceasta bacterie, cei mai vulnerabili fiind varstnicii si persoanele cu plagi deschise, netratate steril. ...

Cum ne protejam de Stafilococul auriu? Bacteria Staphylococcus aureus reprezinta pentru om, cel mai intalnit patogen al casei si o continua provocare pentru sistemul public de sanatate, din cauza potentialului sau distructiv. Aceasta bacterie ocupa locul II in randul celor mai frecvente cauze de producere a infectiilor nosocomiale (infectii intraspitalicesti), fiind si principala cauza de bacteriemie, de infectie ale plagilor chirurgicale si a materialelor protetice.


Solutia impotriva unei infestari cu bacteria Staphylococcus aureus este prevenirea ei printr-o serie de masuri de protectie, dispozitive medicale precum lampile bactericide sau actiuni zilnice cum ar fi spalatul corect al mainilor.

 

Masuri de prevenire:

 • utilizarea unei lampi bactericide care sa dezinfecteze aerul si suprafetele contaminate;
 • masuri de igiena riguroasa in casa si unitatile sanitare: spalarea meticuloasa a fructelor si legumelor, dar si a mainilor dupa contactul cu alimente sau persoane contaminate;
 • spalarea si dezinfectarea mainilor dupa schimbul scutecului murdar al copilului;
 • folosirea substantelor dezinfectante pentru suprafetele cu care copiii intra in contact;
 • tratamentul promt al tuturor infectiilor, chiar si a celor superficiale, ale pielii si tesuturilor moi.

 

Solutia:

 • utilizarea unei lampi bactericide.
 
02
sep 2016

25 de ani de eficienta in dezinfectie

Anul acesta sarbatorim 25 de ani de eficienta in dezinfectie. ...

25 de ani de eficienta in dezinfectie
Anul acesta, pe 2 septembrie aniversam 25 de ani de eficienta in dezinfectie! 
Am numarat zeci de mii de clienti fericiti, sute de parteneri ce si-au dezvoltat afacerea alaturi de noi si milioane de bacterii distruse ... de fapt sansa la o viata sanatoasa!
Va multumim pentru colaborare si increderea in produsele si serviciile Biocomp!

 


 
 
<< <   1 2 3 4 5 6 7   > >>