Noutati
24
apr 2017

De ce sa folosesti lampile bactericide marca BIOCOMP? Testimoniale clienti

Diverse nevoi, diverse asteptari, aceleasi rezultate de succes. ...

De ce sa folosesti lampile bactericide marca BIOCOMP? Testimoniale clienti

Au avut nevoie de dezinfectie, igiena si siguranta pentru produsele si serviciile oferite. Au cautat sa scape de riscul aparitiei si reaparitiei sporiilor de mucegai, al bacteriilor sau al virusurilor. Au ales astfel sa foloseasca lampile bactericide BIOCOMP si rezultatele nu au intarziat sa apara.

Urmareste testimonialele catorva dintre clientii nostri:

Iuliana Sosu, Mester de perne din Iasi, Atelierul de croitorie PerneGravide.ro


Dr. Andreea Butnariu, Medic stomatolog Clinica Dentara Junior&Family IasiDr. Daniela Diculencu, Medic Primar, Microbiolog, Doctor in Stiinte Medicale, Sef Laborator Clinic de Analize Medicale al Spitalului de Pneumoftiziologie din Iasi


Prof. Adrian Ambrosie, Presedinte Club Sportiv Navobi Iasi


Domeniul MedicalDomeniul Alimentar


 

Domeniul Educational

Domeniul Veterinar-Zootehnic

 
 

Produsele noastre pot fi achizitionate si prin distribuitorii nostri autorizati din Romania:

 
13
apr 2017

Va dorim un Paste Fericit!

............. ...

Va dorim un Paste Fericit!Stimati clienti si parteneri,
Cu ocazia Sfintei Sarbatori a Invierii Domnului, echipa Biocomp va ureaza sarbatori pline de lumina, sa fiti mereu sanatosi, energici si plini de bucurie.
De asemenea, va dorim ca acest Paste sa fie un moment de bucurie, liniste sufleteasca si armonie in familie.Program preluare si livrare comenzi:
In perioada sarbatorilor de Paste, comenzile dumneavoastra vor fi preluate telefonic sau prin e-mail pana joi, 13 aprilie, si vor fi livrate incapand cu ziua de miercuri, 19 aprilie. 
 
11
apr 2017

Recrutam si te vrem in echipa noastra!

............................... ...

Recrutam si te vrem in echipa noastra!

Perspectivele de crestere sunt oricand la indemana ta. Fii deschis, invata mereu si stai in preajma celor ce te pot ajuta sa te dezvolti.
Biocomp isi mareste echipa.
Te invitam sa iti depui CV-ul si sa iti consolezi cariera intru-un domeniu inovativ, in plina dezvoltare, preocupat de tehnologiile din domeniul dezinfectiei si al sanatatii umane.

Iata posturile disponibile:

1. Reprezentant Comercial Iasi
2. Asistent Comercial Iasi
3. Reprezentant Vanzari (Iasi si Regiunea Nord-Est)

Depune-ti CV-ul la office@biocomp.ro pana pe 10 mai 2017 si abia asteptam sa te cunoastem.


 
30
mar 2017

Echipa de distribuitori autorizati se mareste

................................................... ...

Echipa de distribuitori autorizati se maresteIncepand cu luna martie, echipei de distribuitori autorizati s-a alaturat si AppMed Inovation!

Bun venit in echipa!


 
27
mar 2017

Mesterul de perne...dezinfectate!

Pentru noi, nevoia de siguranta si igiena este una primara, puternic inradacinata in istoria Biocomp si valoros reprezentata de clientii multumiti. Printre acestia, se numara si doamna Iuliana Sosu, cunoscuta drept „Mesterul de Perne pentru Gravide” din Iasi, care a realizat beneficiile utilizarii lampilor bactericide in procesul de creare al pernelor speciale destinate viitoarelor mamici. ...

Mesterul de perne...dezinfectate!Înarmată cu o doză imensă de căldură sufletească, doamna Iuliana Sosu creează soluții de relaxare și suport pentru burtică, picioare, spate sau cap, prin intermediul cărora oferă ajutor tuturor mamelor și bebelușilor. Acum, aceste soluții sunt și mai sigure datorită lămpilor bactericide Biocomp.


 

 
Unul dintre cele mai fascinante produse marca Perne pentru Gravide este Perna cu motive tradiționale românești. Atenția acordată simbolurilor, calitatea materialelor folosite și eleganța trandafirilor, toate acestea subliniază o idee dragă sufletului Iulianei, transpusă în realitate.


Energia și pasiunea cu care sunt prelucrate aceste perne se poate simți chiar prin fotografiile realizate și textile scrise fiecărui produs în parte.


 
Portofoliul de produse numără și perne pentru meditație, relaxare, antistres, epiziotomie, perne pentru alăptat și sprijin: cornuleț, bastonaș, baby nest, lenjerii pătuț și multe altele, pe care vă invităm să le descoperiți pe: 
http://pernegravide.ro/produse .
 
15
mar 2017

Ne găsiți la AAPR!

Astazi, 15 Martie, suntem la Sibiu pentru a participa la Adunarea Generala a Actionarilor Asociatiei Administratorilor de Piete Agroalimentare din Romania! ...

Ne găsiți la AAPR! 
Din AAPR fac parte în prezent 36 de entități- administrații județene și de sector, cu peste 250 de piețe, care aduc împreună 6.000 de producători și 7.000 de spații comerciale.

Obiectivul AAPR este crearea unei proceduri unitare şi transparente în vederea exploatării pieţelor agroalimentare, pentru asigurarea serviciilor de calitate în concordanţă cu cerinţele europene privind comerţul cu produse agroalimentare, valorificării experienţei administrative acumulate şi îmbunătăţirii serviciilor publice oferite.

Vom prezenta lămpile bactericide Biocomp ca dispozitive de dezinfecție prin intermediul cărora sunt îndeplinite standardele europene de igienă și siguranță alimentară, atât pe domeniul alimentar, cât și pe domeniile veterniar și zootehnic!

 
02
mar 2017

Sporii de mucegai sunt eliminati 99,99% cu lampa bactericida

Stim cu totii ca metodele de indepartare a mucegaiului constau, de cele mai multe ori, in utilizarea unor produse specializate de curatat care marea majoritate sunt chimice. Mai mult decat atat, chiar daca am curatat respectiva portiune infectata de pe perete, este doar o actiune de suprafata. Dupa trecerea catorva zile sau saptamani, mucegaiul revine constant, problema fiind mult mai adanca. Acum, exista o alternativa inovativa si economica la dispozitia noastra: lampa bactericida BIOCOMP! ...

Sporii de mucegai sunt eliminati 99,99% cu lampa bactericida

De 25 de ani producem dispozitive medicale pe baza de lumina UV-C create exclusiv pentru a elimina sporii de mucegai, dar si bacterii, virusuri, protozoare, agenti patogeni, fungi s.a. Conditiile de utilizare sunt urmatoarele:


  1. Utilizarea doar a lampilor destinate dezinfectiei, care pot fi fixe sau mobile, cu tuburi UV intre 8, 15, 30 si 55W, prevazute sa functioneze in absenta omului (cu radiatie directa) sau in prezenta omului (cu radiatie indirecta, ecranata si fara emisie de ozon).
  2. Mentinerea lampii bactericide aprinsa si pozitionata cat mai aproape de zona infectata. In functie de tipul de lampa pe care o utilizati, veti observa ca sporii de mucegai se transforma intr-un praf, pe care il puteti indeparta usor cu o laveta.
  3. Timpul de dezinfectie recomandat este de 2-3 ore, in functie de gravitatea si dimensiunile la care a ajuns mucegaiul existent. In urma unei prime dezinfectii si a indepartarii particulelor fizice ramase, este recomandat sa utilizati lampa inca 1-2 ore pe suprafata afectata.
  4. Spatiul in care se efectueaza dezinfectia cu radiatii ultraviolete trebuie supus in prealabil unei curatenii minutioase, temperatura mediului trebuie sa fie intre 15 si 30°C si umiditatea de maximum 60%.


Sa intelegem cateva aspecte despre sporii de mucegai:

  • Mucegaiul pune bariere radicale impotriva mentinerii unor conditii de igiena, impotriva aerului proaspat si curat, si bineinteles, impotriva unei aspect vizual placut sau confort psihic.
  • Sporii de mucegai sunt microorganisme ce fac parte din familia ciupercilor, responsabile in mediul natural de a descompune materialele organice, de putrezire a plantelor sau a lemnului. Mucegaiurile reprezinta un grup taxonomic complex, motiv pentru care clasificarea acestora este in continua transformare.
  • Un numar posibil de specii este apreciat la aproximativ 250.000. Mucegaiurile de interes alimentar sunt grupate in 20 de genuri si aproximativ 1000 de specii. Sporii de mucegai din locuinte sunt Cladosparium, Alternaria, Penicillium si Aspergilus, dar pot fi intalniti si pe suprafetele alimentelor sau ambalajelor de alimente.
  • Exista mucegaiuri care pot provoca reactii alergice sau simptome respiratorii la persoanele sensibile, altele sunt invizibile ochiului capatand forma abia in momentul in care primesc suficient substrat nutritiv, umiditate, conditii optime de pH, temperatura, luminozitate si o perioada de timp de la contaminare. Acestea sunt cunoscute sub conceptul de „micotoxine” si  pot dezvolta o serie de produsi secundari de metabolism, toxici pentru orice tip de organime vii. Mucegaiurile se dezvolta de regula pe suprafata alimentelor si sunt produse de fungi/ciuperci care pot fi de 2 feluri, saprofite sau parazite.
  • In prezent exista circa 300-400 de microtoxine produse de 3 genuri de fungi: Aspergillus, Penicillium si Fusarium, iar cele mai intalnite sunt ocratoxina A si aflatoxinele B1, 2, G1, M1. Aparitia lor poate rezulta datorita unor conditii ce tin de mediul extern, ele putand fi intanite in productiile agricole, productii de carne si derivare din carne, productii de lapte si derivate din lapte, productii de panificatie sau pe alimentele destinate consumului uman direct. De exemplu, ocratoxina A se poate intalni in culturile cerealiere (derivate din cereale neprelucrate sau cereale destinate consumului uman direct), in cafeaua boabe sau macinata prajita, in stafide, produse uscate (struguri, fasole sau alte fructe). Un alt exemplu sunt aflatoxinele intanite in alunele de pamant, seminte si fructe oleaginoase, fructe uscate, cereale si derivate, condimente si alte produse vegetale uscate (ceaiuri, ierburi aromate), M1 fiind prezenta si in produsele lactate, chiar daca acestea au fost preparate termic sau nu.

Speram ca aceste informatii sunt de folos si veti tine cont de recomandarile noastre cu privire la utilizarea lampilor bactericide pentru a scapa de sporii de mucegai.

Sursă Informații: www.romedic.ro

 
01
mar 2017

Creștem de la o zi la alta!

... ...

Creștem de la o zi la alta! Vă prezentăm echipa de vânzări și distribuție care promovează produsele și serviciile BIOCOMP!

Medica M3 este noul nostru coleg, reprezentant în calitate de Distribuitor Autorizat la nivel național în Domeniul Stomatologic!

Bun venit în echipă!

 
 
<< <   1 2 3 4 5 6 7 8   > >>