Despre Noi
Cu o experiență de 25 de ani în domeniul dezinfecției aerului și suprafețelor, BIOCOMP este liderul de piață în producerea lămpilor și dispozitivelor bactericide cu lumina UV-C. Continua optimizare și dezvoltare a gamei de produse, inclusiv a produselor personalizate care să satisfacă cerințele specifice ale clienților individuali, a contribuit la creșterea încrederii partenerilor noștri în produsele și serviciile oferite.
 
BIOCOMP se specializează continuu în furnizarea de produse și soluții specifice pentru distrugerea microorganismelor din aer sau de pe suprafețe (bacterii, virusuri, spori de mucegai, protozoare) în încăperile cu încărcătură microbiană mare, din domeniile medical, alimentar, veterinar, cosmetic, educațional și casnic. 
BIOCOMP oferă servicii de consultanță specializată privind alegerea și utilizarea produsului optim, servicii de închiriere produse, verificare tehnică în exploatare și service în utilizare, piese de schimb și service post garanție.
Calitatea deosebită a produselor oferite de societatea noastră, cât și serviciile aferente, definesc firma BIOCOMP ca pe un partener ideal în activități privind igiena și protecția mediului, a prevenirii și controlului bolilor infecțioase, precum și în creșterea calității și a termenului de valabilitate al produselor agro-alimentare.
 
 
PERSONALITATE

BIOCOMP este un brand încrezător în forțele proprii și descrie siguranța și protecția umană așa cum trebuie să fie. Personalitatea brandului BIOCOMP reflectă înțelegerea consumatorilor și cerințele acestora.
Ca un brand încrezător, vom crea soluții pentru siguranța din viața de zi cu zi a persoanelor și vom asigura un standard ridicat al eficienței în dezinfecție. Suntem încrezători că vom transforma cunoștințele noastre de tehnologie în soluții și produse optime, adaptate și personalizate.
 
 
MISIUNE

Misiunea BIOCOMP declarată este de a oferi cele mai bune soluții și produse de dezinfecție și sterilizare a aerului, apei și suprafețelor, în vederea îmbunătățirii sănătății, securității și standardului de viață.

Ne dorim să fim recunoscuți ca un partener de încredere puternic, stabil și profitabil, un partener care livrează servicii profesionale în mod eficient și crește în mod dinamic.
Suntem adepții eticii în tot ce întreprindem, în relațiile cu clienții și factorii responsabili. Ne angajăm să avem mereu o atitudine integră în relațiile de afaceri și în serviciile pe care le furnizăm.

VIZIUNE

Viziunea noastră este de a fi compania care oferă cele mai eficiente solutii de dezinfectie si sterilizare, in cele mai variate domenii, pentru a raspunde tuturor exigentelor de igiena ale clientilor si partenerilor nostri.
 
 
ATRIBUTE

BIOCOMP aduce inovații în materie de siguranță și protecție umană, îmbrățișând valori-cheie precum dezvoltare continuă, inovație și integritate.

Credem în dezvoltarea continuă și excelență pentru că suntem întotdeauna în favoarea ideilor noi. Suntem provocați zi de zi să gândim modalități noi pentru a depăși provocările și standardele pieței.

Inovația ne încurajează să ne perfecționăm și să găsim soluții inteligente care se armonizează și depășesc cerințele domeniilor de aplicabilitate ale produselor și serviciilor marca BIOCOMP. În acest sens, credem cu toată tăria că putem oferi eficiență în dezinfecție!

Integritatea ne definește în toate relațiile pe care le dezvoltăm, atât cu clienții noștri, partenerii și instituțiile statului. Acționăm corect și onest, în favoarea dezvoltării unei relații de lungă durată, bazată pe încredere, fidelitate și transparență.


Diverse premii, distinctii si certificate obtinute de SC BIOCOMP SRL: